Over ons

TVV Sound helpt reeds 15 jaar lang radiomakers en dj’s te schitteren. Want je talent als radiomaker of animator komt pas helemaal tot zijn recht als de techniek ook goed zit. Dat weten we als geen ander omdat we zelf ooit in jouw schoenen gestaan hebben (*)

Vanuit Eke-Nazareth ondersteunen we ondertussen meer dan 140 zenders in België, Nederland, Luxemburg en Afrika. Van lokale radio tot nationale commerciële radio en de openbare omroep. In het segment van de professionele audio werken we voor zowel kleinschalige horeca als mega-danstempels, grote bedrijven en openbare instellingen.

TVV Sound heeft in die 15 jaar volgende expertise opgebouwd:

- Wij bouwen radiostudio’s, waarbij akoestiek, geluidsprocessing en gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur afgestemd worden op uw format, medewerkers en doelgroep.

- Wij bouwen, onderhouden en exploiteren zendersite’s en plaatsen antennes en straalverbindingen.

- Wij helpen je in orde te zijn met alle wettelijke technische verplichtingen en staan je bij in je contacten met VRM en BIPT

- Wij importeren en zijn (exclusief) verdeler van broadcast apparatuur voor België en Frankrijk, waarbij we actief op zoek gaan naar de ‘beste koop’. Kijk maar even rond op deze site van wat we je allemaal te bieden hebben.

TVV Sound is vandaag 15 jaar jong en de passie voor radio en pro-audio is nog even sterk als op dag één. Want het belangrijkste wat we in die 15 jaar geleerd hebben, is dat we niet zozeer een product verkopen, als wel dat het onze taak is om jullie optimaal bij luisteraar of bezoeker te brengen. Daar doen we alles voor.

Edo Dijkstra

(*) Waar komt de naam TVV Sound vandaan?

Antwoord: Edo Dijkstra, zaakvoerder van TVV Sound, werkte in een ver verleden als animator/radiomaker onder de schuilnaam Tony Van Vlaanderen (TVV). Het verleden is vergeten, de naam is gebleven.