Lynx Studio Technology L22

Als u op zoek bent naar de audioprestaties van een LynxTWO of Lynx Aurora converter in een twee-kanaals formaat, de L22 PCI-kaart is net wat je nodig hebt. L22 biedt twee 192 kHz analoge kanalen en twee 96 kHz digitale kanalen met dezelfde audio-engine als LynxTWO. En hoewel het slechts vier kanalen heeft in totaal, gebruikt de L22 de LynxTWO's 16-kanaals software mixer en kan I/O-kanalen toe voegen met behulp van de optionele LS-ADAT en LS-AES LStream cards.

De L22 is een uitstekende keuze voor mastering en broadcast faciliteiten waar kwaliteit en stabiliteit cruciaal zijn. Deze professionele audio-interface-kaart is ook bedoeld voor gebruik in de meest veeleisende audio-opnames, post-producties, en meting toepassingen.

Met behulp van eigen circuit topologieën en aangepaste onderdelen in de analoge fasen samen met de laatste converter technologie, haalt de L22  een 117dB dynamisch bereik. Geavanceerde noise-rejection design technieken zijn opgenomen om optimale prestaties te leveren van computer naar computer.

De onboard digitale mixer is uiterst flexibel waardoor de L22 aan te passen is aan elke studio of configuratie werkstation. Elk van de 16 uitgangen is in staat om silgnalen te mixen van 16 fysieke ingangen of 16 afspeeltracks met 32-bits precisie.

Net als bij andere Lynx-producten, biedt de L22 ongekende compatibiliteit met een breed scala aan platformen en besturingssystemen. Lynx stuurprogramma's worden in eigen huis ontwikkeld om de kwaliteit en robuuste werking te verzekeren.

€ 567,00 excl. BTW