Genelec 8250A Bi-Amplified DSP Monitoring System

Audio monitoring precisie wordt opgetild naar een geheel nieuw niveau van nauwkeurigheid met de introductie van de 8250A bi-amplified DSP monitoring system'. Hij biedt prestaties die vergelijkbaar zijn veel grotere systemen, de compacte en krachtige 8250A pakket is ideaal in toepassingen waar een breed frequentiebereik is nodig, maar de ruimte is beperkt.

De 8250A is de ideale monitoring tool voor opnamestudio's, post-productiehuizen, broadcast installaties, digitale bewerking suites, thuis studio's en mobiele productie voertuigen.

De 8250A bouwt voort op de rotsvaste technologie van de veelgeprezen 8050A, met een ingenieuze, geoptimaliseerd flow, reflex poort die stevige, heldere en gearticuleerde lage frequenties levert zonder compressie of vervorming.

In combinatie met de geavanceerde 'Genelec Directivity Controle Waveguide™' (DCW™) de afgeronde hoeken en de licht gebogen voorkant en zijkanten van de MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) behuizing,  is het resultaat een buitengewoon brede, vlakke frequentierespons zowel op als van de as .

Andere voordelen zijn uitstekende imaging precisie en minimale 'listening fatigue'.

Zorgvuldig ontworpen dsp crossover filters met extreem sterke roll-off characteristics feed dedicated power amplifiers voor elk van de 'low distortion drivers'.

De 8250A is inclusief magnetische afscherming, bescherming tegen overbelaste circuits en 'versatile room response controls' als standaard.

- 110 dB
- 38 Hz - 20 kHz (± 1 dB)
- 35 Hz - 21 kHz (-3 dB)
- 1.8 kHz
- Bass 8" + Treble 1"
- metal dome + DCW™
- Bass 150 W + Treble 120 W
- H x W x D 452 x 286 x 278 mm
- with Iso-Pod™
- 14.6 Kg (32 lb)
- 1 x XLR digital in
- 1 x XLR analog in
- 1 x XLR digital thru