Genelec 8050B Bi-Amplified Luidspreker Systeem

Geschikt voor het produceren top SPL van meer dan 120 dB per paar en met een lage frequentie respons uit te breiden tot 35 Hz, de 8050B is een krachtige wideband bi-amplified monitoring systeem. 

Onze Intelligent Signal Sensing (ISS) functie, vermindert het stroomverbruik tot minder dan 0,5 watt door de actieve monitor automatisch in standby te schakelen, wanneer er geen audiosignaal is gedetecteerd voor een bepaalde tijd. Als het opnieuw een audiosignaal ontvangt, gaat de luidspreker weer aan. 

ISS is volledig compatibel met de nieuwste eisen van de EU en de ErP-richtlijn 2013 voor elektronische apparaten. 

Het is een uitstekend hulpmiddel voor grote opnamestudio's, omroepen en surround installaties, mastering suites en tv-en post-productiehuizen.

De volume efficiënte MDE ™ (Minimum Diffraction Enclosure™) behuizing en een lange, gebogen, 'flow optimized reflex port' gecombineerd met 'low distortion drivers' zorgen voor stevige, heldere, lage frequenties met een minimum van compressie, vervorming en poort ruisstoringen. 

De zachte, eenzijdige en gebogen MDE™ behuizing en geavanceerde 'Genelec Directivity Controle Waveguide™' (DCW ™) bieden uitzonderlijke frequentie respons, precieze beeldvorming en optimale richtingsgevoeligheid over het gehele geluidsspectrum aan.

Montage van de 8050B is eenvoudig met behulp van de bijgeleverde Iso-Pod ™ (Isolation Positioner/Ontkoppelaar™). De monitor kan worden gekanteld op de Iso-Pod ™ om de akoestische as direct wijzen op de luisterpositie. 

Andere bevestigingsmogelijkheden zijn mogelijk met de geïntegreerde bevestigingspunt aan de achterzijde van de behuizing of de M10 schroef op zijn basis.

- 110 dB
- 38 Hz - 20 kHz (± 2 dB)
- 35 Hz - 21 kHz (-3 dB)
- 1.8 kHz
- Bass 8" + Treble 1"
- metal dome + DCW™
- Bass 150 W + Treble 120 W
- H x W x D 452 x 286 x 278 mm
- with Iso-Pod™
- 12.7 Kg (28 lb)
- 1 x XLR analog in