Omnia S4 IP RX

Veel meer dan point-to-point geluid streaming ...

Neem een kijkje op alle audio-IP-oplossingen beschikbaar ... Hoewel een wezenlijk punt, geen van deze oplossingen nemen signaalverwerking rekening! Geen van hen in staat te synchroniseren ... geen ervan een goede geleiding bij een IP verbindingsfout ... Geen van hen bieden stroom duplicatie zonder decoderen en opnieuw coderen ... In veel gevallen, de meest gebruikte codecs opleggen aanzienlijke vertragingen, tot een paar seconden ... Netwerk architecturen zijn vast en kunnen niet worden aangepast aan de nieuwe eisen van de omroep beheer ...

Wil je live-lokaal programma in twee klikken te beheren ..
Omnia.s4 IP maakt het mogelijk om een live-programma "in twee klikken" te creëren, om een groep van zenders toe te wijzen aan een bepaalde studio, op een IP-netwerk te beheren via de radio automatiseringssystemen ...

Beveilig uw links is een obsessie voor ons ...

In Omnia.s4 IP product, wordt alles aan gedaan om u tools en functionaliteit te beveiligen en back-up verbindingen bieden.

Gebruikers kunnen een back-link is het geval de belangrijkste is naar beneden valt. Bovendien Omnia.s4 IP is het eerste Audio Overs IP codec die Fall-back links met dynamische gegevens opdracht beheert. Een voorbeeld: de radio kan ADSL-verbinding voor de belangrijkste dienst en IP-satelliet (2-weg) te gebruiken voor back-up. Het belangrijkste voordeel van 2-weg satelliet kosteneffectief omdat het meestal wordt voorgesteld een beperkte hoeveelheid gegevensoverdracht, het nadeel is de kosten als de gegevensoverdracht niet beheerd. Met Omnia.s4 IP Fall-back link management, is het mogelijk om te starten of te stoppen verzenden van gegevens naar de satelliet wanneer het nodig is, dan is het basisabonnement voor 2-weg satelliet kan een back-upprogramma voor meer dan 20 uur per week, die is te dekken grotendeels genoeg!

Dankzij IP doorvoermechanisme functionaliteit is het mogelijk om een ‚Äč‚Äčlink van een ontvanger heruitgezonden zonder decoderen en hercoderen.

Deze functionaliteit wordt echt gewaardeerd door Braodacasters die een belangrijke bandbreedte nodig hebben om IP te leveren aan vele zenders. Audio netwerken is bebouwbare als een boom: van studio vertrek enkele links zal dienen 4 of 5 ontvangers, dan elke ontvanger zal heruitzending zonder decoderen tot 4 of 5 anderen ontvangers ...

Als Sound processor fabrikant, besteden we altijd aandacht besteden aan niveaus ... In Omnia.s4 IP hebben we een pre-processor geïmplementeerd om te optimaliseren en natuurlijk optimaliseren codecs baan.

Omnia.s4 IP is geschikt voor gebruik in alle omstandigheden, zelfs voor live-uitzending waar de niveaus zijn niet altijd goed geregeld ... Natuurlijk, pre-processing is door-begaanbaar voor gebruikers die het niet nodig hebben!

 • 100% autonoom in termen van middelen, de kaart vereist enige kracht van de pc.

 • 4 ingangen: AES van 32 tot 192kHz, analoge, IP en PCI (audio driver).

 • Mixen en automatische beveiliging van de ingangen functie.

 • Routering van signalen voor verkooppunten.
 • Relais schakelaar voor automatische by-pass.

 • Input van AES / EBU digitale synchronisatie.

 • DSP rekenkracht: 4 Giga Flops (Sharc 40 bits met floating point).

 • GUI en driver compatibel met WXP SP3, W7 32 & 64 bits, W8 32 & 64 bits, WS 2008 R2, WS 2012, Linux (Debian).

 • Multicard driver (de hoeveelheid PCIe slots is de enige limiet aan het aantal kaarten ontvankelijk in dezelfde PC).

 • Start-up tijd van de Omnia.s4 IP-kaart: 15 seconden max te zijn On Air!

 • Watchdog van de PC: de Omnia.s4 kaart is onafhankelijk van het besturingssysteem; kunnen we zo op toezien het besturingssysteem en dwingen te herstarten in geval van een crash ... dat alles zonder ooit een gezonde cut-off op de antenne. Dit is echte veiligheid.

 • Klaar voor de toekomst: 100% upgradeable en snel. Tijdens het bijwerken van de kaart wordt het geluid onderbroken twee seconden Analoge en AES.