BW BROADCAST TX2500 V2 FM Transmitter

De BW Broadcast TX2500 V2 is het nieuwste model van de V2 FM zenders. Alleen beschikbaar in 3RU met 2 Slide-in Power supplies, onze Gold Clamp technologie en ingebouwde multi band audioverwerking. Kortom, de meest krachtige en compacte zender .

Gold Clamp Transistoren en Slide-in Power Supplies maken on-site reparaties zeer eenvoudig. Onderdelen kunnen binnen enkele minuten worden vervangen zodat u binnen no time weer On air bent.

Door de toevoeging van Remote Control, Email notificatie, stilte detectie, geavanceerde alarm meldingen en een ingebouwde Logger behoort deze zender tot de meest intelligente zenders in zijn klasse. Al deze functies maken het voor de gebruiker gemakkelijk de status van de zender te controleren. De poorten voor alarm meldingen en Remote Control van externe apparatuur, evenals de status van de zender zijn vrij configureerbaar. Deze eigenschappen bieden u de mogelijkheid te anticiperen op mogelijke problemen zodat u altijd On Air blijft. Zo kan u bijvoorbeeld de zender configureren dat de audio back-up of zender back-up automatisch ingeschakeld wordt zodra een probleem ontdekt wordt.

Flexibele en uitgebreide Web mail, SNMP, Telnet en Serial Remote Control zorgen er tot slot voor dat u altijd volledig de controle heeft over uw zender. Het stelt u in staat verbinding te maken met de zender op de manier die u verkiest.