BW BROADCAST PA300 FM Versterker

Met behulp van dezelfde core technologie als onze FM-zenders, de PA300 300-watt FM RF-versterker is van uitzonderlijke waarde voor stations met een klein budget die toch de beste prestaties wensen. In combinatie met een BW Broadcast exiter, of een ander top-kwaliteit model, draagt het unieke ontwerp van de PA300 bij tot een ​​onovertroffen betrouwbaarheid voor low-power FM-systemen.

Compact, lichtgewicht en efficiënt, de PA300 heeft een instelbare uitgang van 25 tot 300 watt. Interne harmonische filtering houdt uw RF-signaal schoon en voldoet aan alle geldende CE, FCC en EU-regelgeving. Netspanning ingang is via een EMI gefilterd IEC power connector, die twee volledig goedgekeurd en efficiënte geschakelde voeding modules voedt, met een universeel ingangsspanningbereik van 85 tot 260 Volt wisselstroom. 

De grafische LCD-controller vereenvoudigt het beheer van vermogen, alsmede het monitoring van belangrijke systeemvariabelen. De achterzijde is voorzien van een BNC connector voor RF-ingang en RF-uitgang is via een N-type socket.

De PA300 is gebaseerd op een modern MOSFET apparaat dat eenvoudig, stabiel en efficiënt is. Hoog vermogen ventilatoren trekken frisse lucht door de heatsink van de zender om de transistor en de versterker koel te houden. Versterkers worden beschermd tegen beschadiging door de temperatuur-controle-systemen en antenne storing (VSWR) bewaking,  die reageren op fouten door het verminderen van het vermogen om u in de lucht te houden in plaats van af te sluiten .

Wil je meer power ? Neem een ​​kijkje bij de PA600, met zijn unieke 'Gold Clamp' transistor clamping technologie voor onovertroffen betrouwbaarheid.

Een RS232 controle- en monitorsysteem kan worden beheerd vanuit een standaard terminal programma of BW Broadcast's meegeleverde Windows-toepassing.